Bestuurslid VVAO Breda

Vraag informatie op!

Wij streven naar een bestuur dat bestaat uit vijf personen, op dit moment is er een vacature voor een bestuurslid. Als bestuurslid draag je de VVAO in breedste zin uit en help je bij het organiseren van events voor onze regio. Het bestuur werkt op basis van consensus en neemt besluiten in het belang van haar leden.

Voor wie geschikt?

Wij zoeken iemand met een open mind, inspirerende ideeën, een mee- en tegendenker, een hartelijke persoon die de doelstellingen en afspraken op basis van gedragen besluiten uitdraagt. Je leest documenten mee en spart met mede bestuurders. Je vindt het leuk om landelijke ontwikkelingen te volgen en te vertalen naar onze regio. Je verbindt op verschillende niveaus.

Wat levert het je op?

Een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van de VVAO betekent een bijdrage leveren aan versterking van een inclusieve maatschappijen verbetering van de positie van vrouwen.

Je verbreedt je kennis over de regio en versterkt je eigen netwerk. Uit ervaring weten we dat een bijdrage leveren aan de vereniging je carrière kansen vergroot. Bij bestuurservaring is deze kans nog een sextra groot. Indien nodig voorzien we een potentieel werkgever van een referentie.  

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat onbezoldigd werk bijdraagt aan een positieve gezondheid en een hogere eigenwaarde. Nooit weg toch ?

Meld je aan voor deze positie

Thank you! Your application has been sent! We will be in touch with you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.